sâmbătă, 6 septembrie 2014

Me gustas Tu

A fost odata ca niciodata, a fost demult, ca de n-ar fi fost nu s-ar mai fi povestit, pe cand inchisorile adaposteau anonimi si inca se mai credea ca la putere mai sunt si oameni cinsititi, inainte de oricare referendum pentru demisia Presedintelui, inainte de caderea lui MRU dar dupa Caderea Constantinopolului (totusi), erau undeva, intr-un oras cu vii si coline, un baiat si o fata.

Intr-o caniculara zi de septembrie, un pic prea calda sa ofere un oares'ce confort termic, s-au gandit ca e momentul potrivit sa se deghizeze in print si printesa, sa mearga tantosi si cu alai prin parcul cu castani si sa declare intr-o mica biserica de inceput de secol ca sunt pregatiti sa se suporte pe viata cu bune si cu rele si ca-si asuma datoria de a asigura continuitatea neamului si a speciei umane.

Au trecut ceva ani de atunci, neamul si specia par a fi in siguranta, iar hainele de gala zac in dulap. Si fara a o mai lungi, acum te-ntreb- mai stii?- cea mai frumoasa zi a fost la inceput si-n fiecare zi.

La multi ani cu amor de print,
Elizuc